ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

هشدار پلیس آگاهی درباره کلاهبرداری‌های پیامکی

سرپرست مبارزه با جعل پلیس آگاهی فراجا گفت: شهروندان به پیامک‌هایی مانند «شما برنده بن کالا شده‌اید» توجه نکنند چرا که این موارد دامی برای کلاهبرداری است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 02
کد خبر: ۲۷۲۴۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ سید حسن موسوی اظهار کرد: یکی از شگردهایی که افراد سودجو در ایام پایانی سال به منظور کلاهبرداری از شهروندان استفاده می‌کنند ارسال پیامک‌های انبوه تحت عنوان" شما برنده بن کالا، بن تخفیف کالا و یا برنده جشنواره شده‌اید" می‌باشد که شهروندان باید هشدارهای پلیس را در این خصوص مد نظر قرار داده و هوشیار باشند.

 

وی افزود: در این نوع کلاهبرداری شماره تلفن ثابتی که عموماً مربوط به شهر تهران می‌باشد در پیامک‌ها اعلام و پس از تماس شهروندان با شماره اعلامی، کلاهبرداران با فریب و عملیات متقلبانه آنان را ترغیب به خرید کالا و لوازم خانگی کرده و یا اینکه تحت عنوان شرکت در قرعه کشی شهروندان را مجاب به واریز وجه به حساب‌های بانکی در اختیار خود می‌کنند.

 

سرپرست مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با اشاره به احتمال افزایش این نوع کلاهبرداری در ایام پایانی سال، تصریح کرد: به پیامک‌هایی که اعلام می‌دارند شما برنده بن کالا، تخفیف بن کالا، قرعه کشی و یا جشنواره شده‌اید به هیچ عنوان توجه نکنید. زیرا ارسال کنندگان اینگونه پیامک‌ها قطعاً قصد کلاهبرداری از شما را دارند.

 

وی خاطرنشان کرد: شماره ثابت‌های اعلامی از سوی کلاهبرداران در اینگونه پیامک‌ها به منظور جلب اعتماد شهروندان می‌باشد، لذا از تماس با شماره تلفن‌های اعلامی و یا ارسال اطلاعات هویتی و بانکی خود از طریق پیامک جدا خودداری کنید؛ قطعاً این پیامک‌ها و تماس‌ها دامی است برای کلاهبرداری و در ادامه تخلیه حساب بانکی شما./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار